ikgo standaard afbeelding
Nieuws

Visser & Visser viert 30-jarig jubileum

Visser & Visser bestaat 30 jaar

Op 1 april 1989 startten Ger en Steef Visser samen het accountantskantoor Visser & Visser in Rotterdam. Na drie maanden verhuisde het kantoor naar Barendrecht en in de jaren erna volgden meerdere vestingen. In 2014 stapten de medewerkers van Van Noord Accountants over naar Visser & Visser en ontstond daarmee de tiende vestiging van het accountantskantoor. Inmiddels zijn we 30 jaar, 12 vestigingen en 300 medewerkers verder, Visser & Visser blijft groeien!

Op 4 april 2019 vierde vestiging Gorinchem open huis in het nieuwe pand aan de Einsteinstraat in Gorinchem. Vanuit dit nieuwe kantoor zet Visser & Visser het full service concept voort. Het stimuleren van ondernemerschap en vakmanschap zit Visser & Visser in de genen. Gorinchem neemt dan ook actief deel aan het Gorinchemse bedrijfsleven en is lid van verschillende ondernemersverenigingen. Vestigingsleider Marcel Fierens is bestuurslid bij de IKG en Regio Ondernemers Merwede van Woord en Daad.

In het nieuwe pand huisvest ook Arpentus, gelieerd aan Visser & Visser, om ondernemers te ondersteunen bij de verkoop en aankoop van een onderneming. Vestiging Gorinchem is daarnaast actief voor ondernemers in de zorg en zorginstellingen en heeft daarvoor een Branchegroep Zorg, opgezet door Harro de Haan. Deze snelgroeiende en succesvolle Branchegroep staat met een multidisciplinair team klaar om medische klanten verspreid over het hele land verder te helpen.

Dit jaar werd Visser & Visser uitgeroepen tot Beste Werkgever in de financiële sector, een mooie manier om het 31e jaar in te gaan. Professioneel, innovatief, menselijk, behulpzaam, oplossingsgericht en gemotiveerd: de zes kernwaarden die Visser & Visser typeren. Met deze waarden zet Visser & Visser zich al 30 jaar in voor ondernemers en doet dat ook in de toekomst. Full service met oprechte aandacht!