Knipsel
Nieuws

Uitnodiging Introductie HBO Gorinchem 9 juni 2021

Je hebt er vast over gelezen of gehoord: de Stichting Hoger Onderwijs in Gorinchem probeert al enkele jaren een hbo-bachelor opleiding te realiseren in Gorinchem zelf. De werktitel van de opleiding is 'Professional College voor Technologische & Maatschappelijke Transities'.

Op woensdag 9 juni a.s. stelt Erik Fledderus, kwartiermaker van HBO Gorinchem zich graag online aan je voor. Hij vertelt dan meer over de opleiding en wat dit voor jou als ondernemer kan betekenen. Dit is van 08:30 uur tot 09:30 uur.

De huidige corona-crisis is een overtreffende trap van de boodschap dat 'we flexibel moeten zijn'. Dat is zachtjes uitgedrukt: we leven in een periode die wordt gekenmerkt door een veelheid van factoren en uitdagingen die vereisen dat organisaties zeer wendbaar moeten zijn - er komt veel op ons als ondernemer af. Afhankelijk van je business heb je te maken met het klimaatvraagstuk, een grondstoffen-crisis, stikstof-problematiek, diverse technologische vernieuwingen, nieuwe en bestaande (internationale) concurrentie, beschikbaarheid van mensen met hart voor de zaak - maar ook spanningen rondom autoriteit, zeggenschap, …

Tegelijk worden we opgeleid met een bepaald specialisme - wellicht herken je dit en doe je regelmatig aan bijscholing. Ethiek voor makelaars, data science voor business, ... Of kom je er niet aan toe? En hoe zit dat met de rest van je team, je collega's?
De opleiding die we willen realiseren in Gorinchem kan mogelijk interessant voor je zijn. Wellicht om een keer een uitdagende opdracht aan een team studenten voor te schotelen of om zelf één of meerdere modules te volgen. Het curriculum is nu in ontwikkeling en we gaan graag met je in gesprek.

Meld je nu aan door in te loggen in Mijn IKG of stuur een e-mail naar info@ikgo.nl. Enkele dagen van te voren ontvang je van ons de deelnamelink.