ikgo standaard afbeelding
Nieuws

Samenwerking IKG-leden H&P en Vestdijk

Hermans & Partners, accountants en adviseurs (H&P) en Vestdijk Overname | Financiering | Strategie (Vestdijk) hebben met ingang van het 2e kwartaal 2020 de samenwerking geïntensiveerd.

Beide partijen zien een gezamenlijke behoefte bij ondernemers, namelijk om op alle facetten van het ondernemerschap in control te zijn. De levensfase waarin uw onderneming zich bevindt, is eveneens bepalend voor de uitdagingen waar u mee te maken krijgt. En laten we eerlijk zijn…zelfs de beste ondernemer kan niet op alle gebieden excelleren. Eigenlijk is ondernemen net topsport. Een hardloper kan of goed sprinten of is ijzersterk in een marathon. Beide disciplines vereisen een andere coaching en training, op maat samengesteld naar de individuele behoefte en doelen van de topsporter.

En dat is precies wat wij voor u als ondernemer kunnen betekenen! Samen met u bekijken wij waar uw organisatie staat, wat uw wensen en doelen zijn en waar zich kansen kunnen voordoen. Op basis daarvan stellen wij een ‘trainingsschema’ op. Uiteraard kijken wij hierbij naar de cijfers, maar zoals u weet, bieden resultaten uit het verleden geen garantie voor de toekomst. Wij zien ondernemen daarom in een breder perspectief. Spelen voor een topsporter zaken mee als voeding en rust, een ondernemer moet naast zijn financiën ook aandacht besteden aan communicatie, strategie en operationele zaken. Een hoop balletjes om de in de lucht te houden, maar dat is precies waar de adviseurs van H&P en Vestdijk u bij kunnen ondersteunen.

Een topsporter doorloopt in zijn carrière verschillende fases; een aanstormend talent heeft andere begeleiding nodig dan een doorgewinterde topsporter. En een topsporter aan het eind van zijn carrière wil weten hoe hij goed kan afbouwen en zijn leven na zijn sportcarrière kan inrichten. En wat als hij geblesseerd raakt? Ook hier zijn mooie parallellen te trekken naar het bedrijfsleven. Afhankelijk van de fase waarin uw organisatie zich bevindt, kunnen de adviseurs van H&P en/of Vestdijk u ondersteunen bij iedere fase waarin uw onderneming zich bevindt. Denkt u hierbij aan het opstarten van een bedrijf, bedrijfsfinanciering, strategische ondersteuning, herstructurering, bedrijfsovername of waardering en interim-management.

Een intensief trainingsprogramma werkt het best, wanneer de topsporter met al zijn vragen bij één vaste coach terecht kan. Een coach die alle ins en outs kent en zich omringd weet door een team specialisten. Alleen zo kan een gedegen trainingsplan opgesteld en, indien nodig, bijgesteld worden. Maar altijd met hetzelfde einddoel voor ogen: op topniveau presteren. Voor een ondernemer geldt hetzelfde: 1 aanspreekpunt die op de hoogte is van de gehele organisatie en, wanneer nodig, een beroep kan doen op een betrouwbaar team van specialisten. En dat is precies wat H&P en Vestdijk u kunnen bieden.

Omdat een coach en zijn team van specialisten het beste presteert wanneer de lijnen kort zijn, zal Vestdijk per 1 mei een kantoor gaan betrekken in het pand van H&P te Gorinchem. Immers, even snel bij elkaar naar binnen lopen om te sparren over een cliëntdossier gaat dan net even gemakkelijker en efficiënter. Dit maakt snel schakelen mogelijk. En juist dat snelle schakelen is tijdens de huidige uitdagende omstandigheden prettig voor ondernemers. Net als in de topsport kijken we niet naar de onmogelijkheden maar gaan we samen met u op een creatieve manier op zoek naar wat wel kan. En zo maken wij uw dromen waar: van veelbelovende starter naar doorgewinterde topondernemer!

Neem ook eens een kijkje op: http://www.henp.nl of http://www.vestdijkofs.nl

Wanneer u vragen heeft over de samenwerking of wanneer u geïnteresseerd bent in één of meer diensten van beide partijen, neemt u dan geheel vrijblijvend contact op met:
de heer Edwin Gevers AA op telefoonnummer 0183-610101/eg@henp.nl; of
de heer ing. Eddy Korevaar MBA via eddy.korevaar@vestdijkofs.nl