ikgo standaard afbeelding
Nieuws

Persbericht open huis Visser & Visser Accountants-Belastingadviseurs Gorinchem

Open huis Gorinchem groot succes

Het open huis van Visser & Visser vond afgelopen donderdagmiddag plaats in het nieuwe kantoor aan de Einsteinweg 2 in Gorinchem. Tijdens de borrel werden ondernemers, collega’s en familieleden rondgeleid door het enthousiaste team. Ook was er gelegenheid voor de aanwezigen om elkaar te spreken. Lokale ondernemers lieten de bezoekers kennismaken met heerlijke wijn, kaas, koffie, chocolade en ijs.

Visser & Visser Gorinchem mocht ruim 150 bezoekers verwelkomen en is met recht trots! De bezoekers kregen na afloop minidonuts mee, zodat ze thuis nog even konden nagenieten. De foto’s zijn terug te vinden op de Facebookpagina van Visser & Visser.

In het nieuwe pand huisvest ook Arpentus, gelieerd aan Visser & Visser, om ondernemers te ondersteunen bij de verkoop en aankoop van een onderneming. Vestiging Gorinchem is daarnaast actief voor ondernemers in de zorg of zorginstellingen en heeft daarvoor een Branchegroep Zorg. Met kennis en ervaring heeft Visser & Visser specifieke branchekennis opgebouwd, waarmee ze meedenkt over de toekomst van ondernemers.