278a8cdb-c1ba-4a72-b257-e2fbc5d0b606
Terugblik

Ondanks gelijkspel toch gewonnen

Vrijdag 21 juni trokken bussen vol IKG-leden naar De Mariahoeve in Hoornaar om deel te nemen aan een sportieve dag vol uitdagingen. Ondanks dat de zon zich goed verscholen wist te houden en de regendruppels in miezertempo naar beneden kwamen lieten de IKG-bikkels zich niet kennen en gaven zich vol enthousiasme over aan de uitdagingen die voor hen lagen.

De ervaren golfers zetten hun beste zongebruinde beentje voor tijdens een spannende golfwedstrijd. Voor de minder geoefende speler was er een golfclinic waar men zich, al dan niet voor de eerste keer, onder deskundige begeleiding het golfen eigen kon maken. Het was goed om te zien dat alle deelnemers zich met plezier op de baan begaven.

De échte waaghalzen van het gezelschap sprongen, voorzien van helm en haarnetje, op elektrische E-scooters om zich als stoere Easy Riders een weg door het glooiende groene landschap te banen. Wout leidde de troepen en wist hier en daar nog wat informatieve aspecten aan de rit toe te voegen. Hem ging geen brug te ver!

​Bij ondergaande zon verzamelden alle deelnemers zich om te genieten van een overheerlijke BBQ. Ondertussen bouwde de spanning zich al aardig op met de voetbalkraker Frankrijk-Nederland in het vooruitzicht. Enkele gasten hadden zich spontaan in het oranje gekleed, de organisatie had voor iedereen echter nog een verrassing in petto. Speciale IKG-oranjeshirts werden uitgedeeld, echte collectors items die na deze avond een speciale plek in ieders kledingkast verdienen. Deze avond speelden we allemaal met rugnummer 50, niet geheel toevallig het aantal jaren dat onze jubilerende vereniging bestaat!

Dat de wedstrijd uiteindelijk eindigde in een doelpuntloos gelijkspel, waar we overigens op voorhand voor hadden getekend, hinderde niemand. Met herinneringen aan een prachtige dag keerden iedereen als winnaars tevreden huiswaarts.