IMG_2016
Dag van de Ondernemer

Nomineer voor De Dag

Wat is de beste StartUp of ScaleUp van Gorinchem?
En wie is volgens jou de ondernemer van het jaar 2023? Nomineer nu!

Gorinchem heeft een uitstekend ondernemersklimaat. Steeds meer bedrijven kiezen voor Gorinchem als vestigingsplaats, maar Gorinchem is ook een broedplaats voor startende en groeiende ondernemingen.

IKG Ondernemingsvereniging en GorkumNext organiseren mede mogelijk gemaakt door Gemeente Gorinchem in het kader van de Dag van de Ondernemer een verkiezing voor Gorinchemse ondernemers en ondernemingen:

Een blijk van waardering voor ondernemingen en ondernemers die bijdragen aan een gezond economisch klimaat in onze gemeente.

Jij bepaalt!

Nomineer organisaties en ondernemers, en wie weet zorg je er mede voor dat zij op de shortlist komen, waarop het publiek straks haar stem kan uitbrengen.

Hoe werkt het…

Je kunt t/m 31 augustus organisaties en ondernemers nomineren voor StartUp, Scaleup en Ondernemer van het jaar. Uit de inzendingen wordt een shortlist gemaakt, gebaseerd op het aantal unieke nominaties.

Vanaf 1 oktober wordt de shortist gepubliceerd op de website. Er kan tot 1 november per categorie een stem worden uitgebracht op een onderneming of ondernemer.

Op 10 november wordt de uitslag bekendgemaakt tijdens een feestelijke bijeenkomst.