43edd335af0ce715af9eaf176f02b2a0_f482
Activiteit

Nieuwjaarsreceptie

In de vertrouwde setting van Hipper & Kolfbaan vond woensdag 8 januari de eerste bijeenkomst plaats van de IKG Ondernemingsvereniging in 2020. In de sfeervolle Hipper-zaal gaven vele leden gehoor aan de uitnodiging om elkaar de beste wensen over te brengen tijdens de nieuwjaarsreceptie.

Na de ontvangst en het welkomstdrankje (inclusief smakelijke dry january-alternatieven) keek voorzitter Edward van der Meijden kort terug op jubileumjaar 2019, dat afgesloten werd met de presentatie van het jubileumboek ‘Industriële Kring Gorinchem, 45 jaar ondernemend en verbindend’ én met het Klavertje Vier voor Ton de Hoog.

In 2020, zo blikte Van der Meijden ook even vooruit, wordt duidelijk hoeveel geld er beschikbaar komt voor de Regio Deal voor Gorinchem en de Drechtsteden. Met dat budget wenst de regio onder andere een beroepencampus in Gorinchem op te richten.

De rest van de avond was er voor alle gasten ruim voldoende gelegenheid om te genieten van het uitgebreide buffet en om gezellig van gedachten te wisselen.