43edd335af0ce715af9eaf176f02b2a0_f482
Nieuws

Nieuwe website IKG Ondernemersvereniging

Met trots informeren wij je dat de nieuwe website van IKG vanaf vandaag live is! Niet alleen het uiterlijk, maar zeker ook de functionaliteiten zijn flink op de schop gegaan en dit biedt nieuwe mogelijkheden. We nemen je graag mee in alle vernieuwingen en zijn uiteraard benieuwd naar je mening!

Nieuws van IKG-leden
Op de nieuwe website vind je nog steeds het ondernemersnieuws uit de regio en de IKG Agenda, maar dan in een nieuw jasje. Er is een meer prominente plaats ingeruimd voor bedrijfsnieuws van IKG-leden. Wil je ook graag jouw nieuws op de website terugzien, stuur dan de informatie met een afbeelding door naar info@ikgo.nl. Belangrijk om te weten: Graag plaatsen wij nieuws over je organisatie en de mensen erachter. Voor nieuws over nieuwe producten of diensten is de IKG-website niet bedoeld.

Inloggen op ‘Mijn IKG’
Door Covid-19 is het nu minder makkelijk om elkaar fysiek te ontmoeten. Eerder hebben wij daarom al in samenwerking met de Gemeente Gorinchem het IKG Corona forum aangemaakt. Met het hiervoor aangemaakte ‘Semble’-account kun je nu ook inloggen op ‘Mijn IKG’, het besloten gedeelte van de nieuwe IKG-website. Nog geen account? Dan ontvang je, binnen een week, een uitnodigingsmail met een link voor het aanmaken van een wachtwoord. De link in de uitnodiging is zeven dagen geldig. Mocht je deze uitnodigingsmail niet ontvangen (controleer ook je spam box), neem dan contact op met het IKG secretariaat: info@ikgo.nl.

Aanmelden, raadplegen en samenwerken
Via ‘Mijn IKG’ kun je je eenvoudig aanmelden voor IKG-activiteiten. Ook kun je je eigen gegevens aanpassen en de ledenlijst raadplegen. Neem even de tijd om je bedrijfsprofiel te updaten, zodat dit op de website goed zichtbaar is! Nieuw is dat je via ‘Mijn IKG’ contact kunt leggen met andere leden door berichten en documenten te plaatsen en te delen. Collega IKG-leden kunnen hier weer op reageren. Deze berichten en documenten zijn niet openbaar beschikbaar. En, last but not least, kunnen leden van werkgroepen, innovatietafels en platforms eenvoudig samenwerken in een eigen groep.