20200918_202507
Nieuwe leden

MVIE Audiovisuele Techniek

MVIE Audiovisuele Techniek realiseert uiteenlopende audiovisuele installaties in gebouwen van bedrijven, instellingen en organisaties. In juni is MVIE naar Gorinchem verhuisd en meteen lid geworden van de IKG.

Papland

MVIE Audiovisuele Techniek bestaat in 2021 twintig jaar, maar het is pas sinds kort een Gorcums bedrijf. ‘We komen uit Leerdam’, vertelt oprichter Mark Versteegh. ‘Daar hadden we in ons oude pand chronisch ruimte te kort. Die ruimte, met groeimogelijkheden, hebben we na lang zoeken op Papland gevonden. Het is een prachtige locatie. We willen er de komende tijd nog flink in verbouwen: de benedenverdieping wordt een experience center waar we alles laten zien wat we doen. Door corona is dat een beetje vertraagd, maar we zijn al wel bezig om de kantoren voor de medewerkers boven in te richten. Dan kunnen we daarna beneden aan de slag.’

Over MVIEMVIE levert, installeert en onderhoudt professionele audiovisuele apparatuur in openbare en semi-openbare gebouwen. Dat betreft vaste beeld-, geluid- en/of lichtoplossingen, dus géén verhuur. MVIE faciliteert onder andere technieken voor videoconferencing, draadloos presenteren, microfoonsystemen, live streaming, omroepinstallaties, narrowcasting, akoestische oplossingen en achtergrondmuziek. Veel gevraagd is MVIE in de hotelbranche waar het de AV-installaties realiseert in vergader- en conferentiezalen.
‘We zijn een middelgroot bedrijf in deze branche’, zo stelt Versteegh MVIE verder voor. ‘We hebben twaalf mensen vast in dienst en meestal nog een aantal inleenkrachten en stagiairs. Opdrachtgevers kiezen voor ons vanwege de korte lijnen en het hoge service- en kwaliteitsniveau. Dat slaat op onze keuze voor apparatuur voor A-merken en de wijze van installeren: duurzaam, laag energieverbruik, storingsvrij en makkelijk bedienbaar. Dat laatste is belangrijk, omdat het meestal geen professionele AV-specialisten zijn die de apparatuur bedienen.’

IKG

‘De IKG kende ik al wel voordat we naar Gorinchem kwamen. Ik ben lid van de BKL in Leerdam en de IVL in Lingewaal. Het is voor mij vanzelfsprekend dat je je aansluit bij een bedrijvenvereniging in de regio waar je als bedrijf gevestigd bent. Dit om je mede ondernemers te leren kennen.