d40b53c86f19d86172e8ebb8d6bc73be_f458
Activiteit

Jubileumfeest

IKG 45 jaar!

Er was ruim een jaar naar uit gezien en op de laatste zaterdag van juni ging de IKG-vlag dan echt uit, bij Hipper & Kolfbaan in hartje Gorinchem: daar werd het 45-jarig bestaan van de Industriële Kring Gorinchem gevierd.

De combinatie van de schitterende Spiegelzaal en de gezellige binnentuin van Hipper & Kolfbaan was van goud voor het jubileumfeest, want het was warm deze avond. Héél warm. De menukeuze had dus nauwelijks beter kunnen uitpakken; in de binnentuin stond immers een aantal luxe barbecues klaar en de barbecue-masters van dienst hadden daar prachtig vlees op liggen. De gasten mochten uitgebreid de tijd nemen om daarvan te genieten en van het fijne buffet daaromheen.

Voor het entertainment zorgden een illusionist (die voorzitter Edward van der Meijden tevoorschijn toverde) en deejay Henry Wessels. Later op de avond verzorgde de bekende Gorcumse zanger Tommy Netten samen met enkele zangers en dansers uit zijn Partyconcepts-team nog een uitgebreid optreden.

Het jubileumjaar wordt later dit jaar nog eens feestelijk besloten met de presentatie van een jubileumboek over het verleden, heden en toekomst van de IKG.