ikgo standaard afbeelding
Nieuws

Hipper wint Top trouwbedrijven award voor beste Trouwlocatie van NL

De Top Trouwbedrijven Award zet elk jaar trouwleveranciers in het zonnetje die bruiloften net even extra bijzonder weten te maken. Leveranciers die doormiddel van hun passie voor het vak en vakbekwaamheid ervoor zorgen dat bruidsparen een onvergetelijke dag beleven. De winnaar van categorie Trouwlocaties is partycentrum Hipper & Kolfbaan in Gorinchem geworden, zij werden door de vele bruidsparen die gestemd hadden, gekozen als beste van Nederland.

Wij zijn ontzettend trots dat we deze award hebben gewonnen, dit is echt een waardering voor ons mooie bedrijf en voor ons gastvrije team, dat er altijd voor zorgt dat het onze gasten aan niets ontbreekt. Zelf waren wij totaal verrast met deze Award.

Partycentrum Hipper & Kolfbaan in hartje Gorinchem heeft 4 prachtige zalen met een unieke binnentuin en is ook tevens een officiële trouw locatie.

Fijn om te zien dat wat we willen uitstralen, naast onze prachtige locatie, onze gastvrijheid het ontzorgen en meedenken met onze gasten, op deze manier extra beloond wordt. Al vele jaren zijn wij gewend te zorgen voor een vlekkeloze organisatie en optimale culinaire verzorging van feesten en evenementen.

We zeggen niet voor niets dat we elk event bijzonder maken.