Gorcum9

Meis Brandbeveiliging B.V.

Adres

Papland 13 E F
4206 CK Gorinchem

Meis Brandbeveiliging | Meis Bedrijfshulpverlening | Meis Marine Services

Meis Brandbeveiliging adviseert, levert, controleert en onderhoudt blusmiddelen, droge blusleidingen en noodverlichting. Ook controle en onderhoud aan keerkleppen bij brandslanghaspels, brandwerende doorvoeringen, BHV-middelen en brandmeldinstallaties behoren tot onze werkzaamheden. Dat doen we al sinds 1980. We hebben inmiddels dan ook veel kennis en ervaring in huis. Vanuit onze vestigingen in Gorinchem en Heerenveen werken we door heel Nederland.

Meis Bedrijfshulpverlening, onderdeel van Meis Brandbeveiliging, is een landelijk opererend organisatie met als specialisme het verzorgen van opleidingen en cursussen voor de bedrijfshulpverleningsorganisatie. Meis Bedrijfshulpverlening biedt vanaf de oprichting in 2007 haar diensten aan branches waarbij bedrijfshulpverleners verplicht zijn. Onze cursussen kunnen gevolgd worden via een open-inschrijving, maar kunnen ook in-company worden gegeven.Meis Bedrijfshulpverlening voldoet aan de eisen van de Erkenningsregeling NIBHV Keurmerk Opleiders Veiligheidscursussen. Wij zijn NIBHV Keurmerkhouder met ons unieke keurmerknummer 044. Meer info.


Meis Marine Services
is gespecialiseerd in het onderhouden van veiligheidsmiddelen aan boord van zeeschepen. Met onze FRS-services (Fire, Rescue, Safety) kunnen wij 24/7 onderhoud bieden aan schepen in de havens van Amsterdam-Rotterdam-Antwerpen. Meer info.