Gorcum9

Ansowiets B.V.

Adres

Traverse 9
4254 VH Sleeuwijk

Ansowiets? B.V. heeft zich sinds 1998 gespecialiseerd in het ontwerpen, aannemen en realiseren van creatieve en onderscheidende bouw- en interieurprojecten.

Opdrachten bestaan hoofdzakelijk uit het turn-key realiseren van winkels , kantoren, bedrijfsruimten en woningen en betreffen, naast het ontwerpen, leveren en aanbrengen van het complete interieur tevens het verzorgen van alle benodigde bouw- en afbouwwerkzaamheden.

Naast alle voorkomende bouwkundige en constructieve werkzaamheden behoort tot het uitgebreide programma het aanbrengen van puien, plafonds, vloeren en wanden, het inrichten van pantry- en toiletruimten, alsmede het verzorgen van alle installatiewerk (elektra, verlichting, watervoorziening, verwarming, airconditioning, beveiliging, telefonie, audio en video, liften, buitenbelettering, automatische deuren en rolluiken).

In combinatie met deze werkzaamheden wordt door ons regelmatig het aanvragen van de benodigde vergunningen verzorgd bij gemeenten en brandweer, alsmede het voeren van alle benodigde overleg met bouwburo’s en verhuurders en het bijwonen van bouwvergaderingen.

Sterk punt blijkt steeds weer te zijn het snel en flexibel organiseren van totale projecten, geheel afgestemd op de uiteenlopende wensen van de opdrachtgevers en met een gunstige prijs-kwaliteitsverhouding.