IMG_2929

Nieuwjaarsbijeenkomst: 50 jaar IKG

Woensdag 10 januari 2024
Attema Gorinchem | Toegang vanaf 15.00 uur

De IKG bestaat vijftig jaar. Vijftig jaar ondernemend en verbindend. We zullen in ons jubileumjaar terugblikken naar het verleden en vooruitkijken naar de toekomst, waarbij we ons afvragen: hoe zien we die ondernemende en verbindende rol voor ons in de jaren die komen? En uiteraard zal het 50-jarig bestaan groots worden gevierd.

Voor de nieuwjaarsbijeenkomst hebben we een passende locatie gevonden. Deze vindt op woensdag 10 januari plaats bij Attema, één van de toonaangevende bedrijven in de stad, die bovendien altijd zeer betrokken is geweest bij de IKG.

Tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst kijken we naar waar we vandaan komen en waar we in de jaren die komen naartoe gaan. Onder anderen oud-burgemeester en Gouden Klavertje 4-drager Piet IJssels en Ton de Hoog (directeur van Attema, oud-voorzitter van de IKG en eveneens drager van het Gouden Klavertje 4) schetsen het belang van de IKG, als vertegenwoordiger van het bedrijfsleven in de stad. Vanuit het huidige bestuur zullen we een inkijkje geven in wat het jubileumjaar verder zal brengen.

We zijn vanaf 16.00 uur welkom bij Attema. Het programma met de sprekers begint rond 17.00 uur. Voor geïnteresseerden biedt Attema vanaf 15.00 uur een rondleiding aan door het bedrijf. Na het officiële gedeelte verzorgt Attema heerlijk eten en drinken en is er uitgebreid gelegenheid om samen te klinken op het nieuwe jaar.

Aanmelden