IMG_0005

Met een oranje swing de zomer in!

Vrijdag 21 juni 2024
Toegang vanaf 14.30 uur

Vrijdag 21 juni is een speciale dag. Het is de eerste dag van de zomer en daar kijken we na deze natte lente enorm naar uit. Het is ook de dag van Nederland-Frankrijk op het EK voetbal. Én het is de dag van het laatste IKG-uitje voor de zomervakantie in dit jubileumjaar. Daar gaan we iets bijzonders van maken.

We trekken de regio in: naar de Maria Johanna Hoeve in Noordeloos, de voormalige boerderij die is getransformeerd tot één van de toeristische trekpleisters in de Alblasserwaard. Met een bed & breakfast, een brasserie met een menukaart vol geweldige streekproducten én een 9 holes golfbaan; midden in het karakteristieke polderlandschap.

We zijn ’s middags welkom op de baan, om de holes te lopen of een golfclinic te volgen. Wie meer zin heeft om de streek te verkennen: dat kan ook! Er zijn twee opties: per elektrische scooter of met een boot over de polderstromen. We kiezen de populairste optie.

Daarna is de bar geopend en wordt de barbecue aangestoken om op krachten te komen voor de wedstrijd. Want jawel: we kunnen Nederland-Frankrijk samen kijken in de Maria Johanna Hoeve! Speciaal voor de voetbalvolgers laten we een bus naar Noordeloos rijden die ons na de wedstrijd weer naar huis brengt. Bij voldoende animo is de bus geregeld.

Let op: in verband met de keuze voor de activiteiten én het aanmelden voor de ‘voetbalbus’ is donderdag 13 juni de uiterste aanmelddatum!