IMG_1898

IKG On The Move!

Vrijdag 22 september 2023
On the move | Toegang vanaf 12.30 uur

Hier wil je bij zijn! Op vrijdag 22 september organiseren we een hele bijzondere bijeenkomst waarbij geschiedenis en toekomst hand in hand gaan. Vanaf 12.30 uur worden we verwacht op de karakteristieke locatie Fort Altena, een verdedigingswerk gebouwd in 1847 en net als Gorinchem onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Vervolgens trekken we het gastvrije Brabant in om een bezoek te brengen aan PAL-V International. Wie droomde er als kind niet over ruimtereizen en vliegende auto’s? Vandaag maken we kennis met de toekomst!

We dompelen ons onder in de droom van Robert Dingemanse en John Bakker, twee ondernemende pioniers die in 2008 het bedrijf PAL-V International begonnen. PAL-V staat voor Personal Air and Land Vehicle. Vanmiddag worden we meegenomen in de geschiedenis van dit innovatieve bedrijf en blikken we vooruit in de toekomst van de “vliegende auto”.

Eenmaal teruggekeerd bij Fort Altena wacht ons nog een speciale verrassing. Vervolgens wordt deze mooie dag afgesloten met een smakelijke BBQ en sfeervolle muziek.

Aanmelden