IMG_2016

Dag van de Ondernemer

Vrijdag 10 november 2023
Gorinchem | Toegang vanaf 17.00 uur

Wat is de beste startUp of scaleUp van Gorinchem?
En wie is volgens u de ondernemer van het jaar 2023? Nomineer nu!

Gorinchem heeft een uitstekend ondernemersklimaat. Steeds meer bedrijven kiezen voor Gorinchem als vestigingsplaats, maar Gorinchem is ook een broedplaats voor startende en groeiende ondernemingen.

De gemeente Gorinchem, IKG Ondernemingsvereniging en GorkumNext organiseren daarom in het kader van de Dag van de Ondernemer een verkiezing voor Gorinchemse ondernemers en ondernemingen:

Een blijk van waardering voor ondernemingen en ondernemers die bijdragen aan een gezond economisch klimaat in onze gemeente.

U bepaalt!

Nomineer organisaties en ondernemers, en wie weet zorgt u er mede voor dat zij op de shortlist komen, waarop het publiek straks haar stem kan uitbrengen.

Hoe werkt het…

U kunt t/m 31 augustus organisaties en ondernemers nomineren voor StartUp, Scaleup en Ondernemer van het jaar. Uit de inzendingen wordt een shortlist gemaakt, gebaseerd op het aantal unieke nominaties.

Vanaf 1 oktober wordt de shortist gepubliceerd op de website. Er kan tot 1 november per categorie een stem worden uitgebracht op een onderneming of ondernemer.

Op 10 november wordt de uitslag bekendgemaakt tijdens een feestelijke bijeenkomst.