C6D85DB1-9047-438F-AA2B-3F290103B297

Culturele avond: Max van den Burg

Donderdag 9 februari 2023
Theater Peeriscoop | Toegang vanaf 18.00 uur

Op 9 februari openen de deuren van theater Peeriscoop zich weer gastvrij voor de leden en partners van de IKG Ondernemingsvereniging. Op deze winterse avond kunt u zich warmen aan een culturele avond met Max van den Burg.

Na het winnen van de publieksprijs op het Camrettenfestival in 2008 groeide deze energieke cabaretier al snel uit tot een bekend gezicht in de Nederlandse showwereld. Naast zijn theatervoorstellingen was Max van den Burg te zien in talloze film- en televisieproducties waaronder New Kids Nitro, Michiel de Ruyter, Flikken Maastricht en Spangas. Ook in de reclame wereld is hij een graag geziene gast en maakt hij in diverse commercials zijn opwachting. Als auteur en redacteur maakt hij tevens humoristische film- en youtubeprodukties. Op deze culturele avond zal Max voor ons een op maat gemaakte voorstelling spelen.

De ontvangst op deze avond is om 18.00 uur. Een half uur later opent het buffet waarna de voorstelling om 20.30 uur begint. Vanzelfsprekend is er na de voorstelling de gelegenheid om in een informele sfeer de avond af te sluiten.

Deze avond zijn de partners van onze leden ook van harte uitgenodigd. Wilt u deze dan als introduce bij uw aanmelding vermelden?