IMG_1858

Bedrijfsbezoek Monta

Donderdag 8 juni 2023
Molenaarsgraaf | Toegang vanaf 17.00 uur

Op 8 juni staat er een bijzonder bedrijfsbezoek in Molenaarsgraaf op het programma. Leden en gasten van onze ondernemingsvereniging zijn op uitnodiging van Edwin van der Ham van harte welkom bij Monta.

Edwin van der Ham is een rasondernemer. Direct na zijn studie startte hij Montapacking (nu Monta). Toen nog een inpakbedrijfje, inmiddels het grootste fulfilment bedrijf van Nederland. Edwin is dolenthousiast over alles wat met innovatie te maken heeft, zowel technische innovaties als AI, robots en datascience, maar ook sociale innovatie. Hij hecht veel waarde aan de mensen binnen het decentraal georganiseerde bedrijf Monta. Iedereen krijgt een kans om zichzelf te ontwikkelen binnen de hele organisatie, dus ook mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Tijdens deze bijeenkomst neemt Edwin ons mee in de wereld van Monta en is er tijdens de rondleiding alle gelegenheid dit bedrijf te leren kennen.

Vanaf 17.00 uur ben je van harte welkom. Vanzelfsprekend is er volop gelegenheid om met elkaar te netwerken onder het genot van een hapje en drankje.

Heb je belangstelling in een lidmaatschap van onze vereniging? Meld je dan hier aan om vrijblijvend een keer kennis te maken.

Adresgegevens
Monta
Polderweg Oost 19
2973 AN Molenaarsgraaf